Kategorier
Okategoriserade

Tack vare Karl Gerhard!

En temautställning som ska visas 2023-2024 på Zarah Leander-museet på Vikbolandet handlar om den store revykungen Karl Gerhard (1891-1964). Den är skapad av styrelsens egna krafter och Mattias Enn – idé, manus och form.

Vernissage blir söndag 12/3 kl 15:00 på i Häradshammars Bygdegård med tal av radioprofilen och nöjeshistorikern Kalle Lind, som signerar sin nya bok om Karl Gerhard, samt Fatima Svendsen (Karl Gerhards adoptivdotter) som inviger utställningen. Mattias Enn är sjungande värd och ordförande Lars-Olof Johansson hälsar välkomna. Vi bjuder på cider och lite tilltugg.

Fri entré, men obligatorisk anmälan via info@zarahleander.se eller till Lars-Olof Johansson på tel/sms 070-6594264. Invigningen tar cirka en timme och sedan finns det tid att se utställningen (en trappa ned i Pelarsalen).

Årsmöte för medlemmar i Zarah Leander-sällskapet sker på samma dag och plats kl 13:00 (en trappa ned i Pelarsalen) . Vi bjuder på kaffe och kaka, så obligatorisk anmälan även till årsmötet via info@zarahleander.se eller till Lars-Olof Johansson på tel/sms 070-6594264. Medlemmarna har på detta vis en chans att se utställningen i förväg.

Obs! Anmälan före 9/3 till årsmöte och invigning.

Hjärtligt välkomna!